2013-10-02 12:07:18• hírek • Szatmár.ro

Összekovácsolódtak a kölcseys kilencedikes osztályok

A kölcsey kilencedikesei a hétévégét Tasnádon töltötték, a hagyományosnak mondható Gólyahétvégén - Őri Inez IX. D osztályos tanuló beszámolója.

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a kilencedik osztályos tanulók számára idén is megszervezték a gólyahétvégét. Sokan úgy kezdtük el az évet, hogy az osztálytársaink közül vagy senkit nem ismertünk vagy csak nagyon keveset. Ez a kirándulás abban segített, hogy mindannyian jól össeszokjunk és hazatérve egy igazi osztályt, közösséget alkossunk.

Mentoraink rengeteg csapatépítő játékkal készültek, melyek segítségével  megtanultuk egymás neveit, megismerhettük egymás érdeklődési köreit, mindannyian együtt lehettünk, együtt nevettünk. A hosszú fűzérnek köszönhetően, melyre mindenki ráakasztotta saját rajzát tulajdonságaival, kedvenc elfoglaltságaival, sportjával, zenéjével, könyvével, igazán megismerhettük egymást. Később, ha a képeket felakasztjuk majd az osztályban, könnyedén ráismerünk tulajdonosára.

A sporttevékenységeken teljes szívből szurkoltunk kis csapatunknak, velük együtt izgultunk, bátorítottuk versenyzőinket és helyezéstől függetlenül örültünk sikereiknek.

Nekem a kincskeresés tetszett a legjobban, mert akkor nevettünk a legtöbbet. Együtt kellett megoldanunk a feladatokat, úgy,hogy nagyon figyelnünk kellett egymásra. Örültünk a feladatok sikeres megoldásának, és boldogan vettük át a jutalmat. Másnap az összegyűjtött ,,kincsekből'' elkészítettük az osztály plakátját, jelmondattal és a logónkkal együtt. Biztos szép dísze lesz az osztályunk falának!

A buli volt a szombati nap tetőpontja! Nagyon jól szórakoztunk és rengeteget táncoltunk, énekeltünk. Alvás előtt pedig elmeséltük legjobb élményeinket és sokat tudtunk beszélgetni.

A gólyatábor nem csak abban segített, hogy osztálytársainkkal összebarátkozzunk, hanem a tanárainkat is megismerhettük, akik szintén velünk voltak, szurkoltak és bátorítottak.

Úgy gondolom, hogy mindenképp hasznos dolog volt az egész kirándulás, mert sikerült megismerkednünk egymással. Lehet, hogy a tábor nélkül hónapokba került volna összeszoknunk, így viszont már sikerült, vagy legalábbis sokkal hamarabb sikerülni fog. Csak a jó dolgokra fogunk emlékezni és sok ideig nevetünk majd a vidám pillanatokon.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: