2014-08-11 15:49:06• hírek • Szatmár.ro

Összejött a pénz Liza kutyakocsijára

A hétvégén megtartott házi kirakodóvásáron összegyűlt a pénz a kutyakocsira és lehet, hogy egy operációra is.

Egy rendkívül szimpatikus kezdeményezés részesei lehettünk a hétvégén: a Gabriel Georgescu utca 83 szám alatt ugyanis kirakodóvásárt szerveztek szombaton, hogy az eladott tárgyakból sikerüljön finanszírozni egy kutyakocsi megvásárlását.

A 7 éves keverék kutyusnak, Lizának ugyanis lebénult a hátsó két lába, emiatt pedig a mozgás szinte lehetetlenné vált számára. A virgonc, mozgékony kutyus csak vonszolni tudta magát - ez pedig szerető gazdáinak nagy fájdalmat okozott. Emiatt is szervezték meg a kirakodóvásárt, hogy egy kutyakocsi megvásárlásával újra mozgékonnyá, mobilissé tehessék az ebet.

A vásáron ruhákat, intarziákat, plüssállatokat bocsájtottak árúba, a gazdik pedig ragaszkodtak hozzá, hogy aki segíteni akar, az vásároljon valamit - adományt "csak úgy" nem fogadtak el.

Bár nem érkeztek tömegével a segíteni akaró szatmáriak, ellenben akik ellátogattak a vásárra, mindannyian segíteni akartak és segítettek is. Olyannyira, hogy könnyedén összegyűlt a kutyakocsira a pénz, sőt, úgy tűnik, hogy sikerül összehozni egy magyarországi operációt is, ami reményt adhat arra, hogy Liza újra négy lábra álljon.

Kirakodóvásárt szerveztek a kutya megsegítésére

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: