2009-08-01 13:38:37• hírek • www.ma.hu

Összeházasodott az első magyar melegpár

Berki Viktor és Ács Gábor július 30-án hivatalosan is összeköthette az életét, hiszen július elsejétől lehetővé vált, hogy azonos neműek is létesíthessenek egymással élettársi kapcsolatot Magyarországon. Egyszerű szertartás volt Budapest ötödik kerületi Anyakönyvi Hivatalban.

Csupán két meleg fiú, a tanúik, az anyakönyvvezető, és a média képviselői vettek részt a szertartáson, ami nem csak Gábor és Viktor életében jelentős lépés. A magyar emberek életében is, ugyanis ők az első olyan meleg pár, akik hivatalosan is összeköthették az életüket.

"Örülnünk kell, hogy megtehettük azt, amit mások már megtehetnek időtlen idők óta. Én is magyar állampolgár vagyok, ennek a dolognak már rég működnie kellett volna, nem kellene ekkora szenzációnak lennie, az a nagy szenzáció, hogy eddig ezt nem lehetett!" - meséli a Tabu Tv riporterének Berki Viktor, aki szerint a melegek házassága természetes, nem pedig csoda.

A két fiú a hivatalossá tett kapcsolatukkal azt szeretné üzenni a társadalomnak, hogy ezt a dolgot el kell fogadni ha tetszik, ha nem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: