2010-02-28 12:16:22• hírek • Póti Orsolya

Összegyűltek a legjobb hip hop és break táncosok

A Szakszervezetek Művelődési Házában a hétvégén második alkalommal rendezték meg a Bounce 2010 nevet viselő  hip-hop és break táncversenyt. A versenyre temesvári, bukaresti, váradi, besztercei, margittai, illetve szatmári csapatok neveztek, akik tehetségükkel lenyűgözték a szép számban megjelenő közönséget.

A break tánc kategóriában versenyző kilenc csapat déli 12 órától lépett fel, a megmérettetés pedig nagyváradi sikert hozott: az első helyet a Level One nevű csapat kapta meg. Néhány órás szünet után került sor a hip hop táncosok bemutatójára is, amelyeket alkategóriákra osztottak fel a szervezők. A 14 év felettiek közül a margittai Mini Clevers csapat kapta meg az első díjat, amelynek tagjai alig voltak 6 évesek. A 14 év felettiek közül a nagyváradi Boom Box  együttes kapott első helyezést. A szóló táncosok közül a nagyváradi Popa Carmen kapta meg az első díjat, a  duett táncosok alkategória első díját pedig szintén egy váradi csapat vitte el, amelynek tagjai a már említett Popa Carmen és Pop Cezara voltak. A szatmári Crazy Dancers is benne volt az első tízben. Idén ők a kilencedik helyezést kapták, amely eddigi legjobb eredményük.

A szolnoki That's All Crew csapat most először járt Romániában, és színpadra léptek három kategórióban is. Pozitív tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtak a csapat tagjai a versenyen, hiszen a breakben második helyezést kaptak. A Szatmár.ro-nak elmondták:  jövőre is szívesen részt vennének a rendezvényen, amely nagyon színvonalas volt, és örültek, hogy kapcsolatba tudtak lépni más csapatokkal, együttesekkel.


Látványos produkciókból nem volt hiány


Látványos produkciókból nem volt hiány


Látványos volt a break-táncosok versenye
Látványos volt a break-táncosok versenye


Popa Carmen, a szóló tánc első helyezetje
Popa Carmen, a szóló tánc első helyezetje


A hip hop kategória táncosai


A hip hop kategória táncosai
A hip hop kategória táncosai


A közönség
A közönség


A szervezők és a zsűriző bizottság tagjai
A szervezők és a zsűri tagjai


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: