2015-09-20 12:54:26• hírek • Szatmár.ro

Összefüggő beszédre sem volt képes a hullarészeg autós

Nem bírtak indulataikkal a hétvégén az emberek - több szatmári településen is volt verekedés.

Szombaton 15.30-kor (!) állították meg közúti ellenőrzés céljából a rendőrök Krasznabéltek település területén az 50 éves H. Stefant, aki egy Opel márkájú személygépkocsit vezetett. A férfi nem tudta felmutatni autóvezetői jogosítványát, mivel - mint az kiderült - egy ideje nem rendelkezik olyannal. A rendőrök felfigyeltek az autóból áradó alkoholszagra, illetve arra, hogy a férfi meglehetősen összefüggéstelenül beszél. Elő is vették az alkoholszondát, ami igen magas alkoholkoncentrációt mutatott ki a férfi lehelletében: 1,38 mg/litert! H. Stefant a Szatmár Megyei Kórházba vitték, hogy vérében is megvizsgálják az alkoholszintet.

Szombaton 23.30-kor értesítették a rendőröket, hogy Szatmárpálfalván a 39 éves V. Zoltán az utcán közlekedett kerékpárjával, amikor D. Teofil lerántotta a járműről. A férfi elesett, emiatt pedig kórházba kellett szállítani.

Kispeleskén ugyancsak szombaton történt erőszakos cselekedet: 23.10-kor a 36 éves I. Monica a háza előtt állt, amikor a 22 éves B. János hasbavágta. A helyszínre mentőt hívtak, ugyanis a sértett áldott állapotban van és hasi fájdalomra panaszkodott - de nem hagyta, hogy a menővel kórházba vigyék.

A Krasznaterebes községhez tartozó Piskárkoson a vasárnapi nap első perceiben két bűncselekmény is történt. A két eset pedig össze is függ! 00.15-kor a 26 éves G. Soneta értesítette a rendőröket, hogy a 42 éves B. Andrei Szatmárhegy községbeli lakos illetéktelenül behatolt az udvarára és megpróbált bemenni a lakásba. Amikor a nő ezt észrevette, a férfi halálosan megfenyegette őt. Ugyan a rendőrségi jelentés külön tárgyalja az esetet, de valószínűleg ugyanez a Szatmárhegy községi illetőségű, 42 éves B. Andrei vágta fejbe egy bottal Piskárkos községben néhány perccel később a 28 éves G. Nicolaét is. A feltételezett elkövető ellen eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: