2013-01-03 10:20:31• hírek • Blikk.hu

Összefogtak az X-Faktor győztesei!

Összefog a három magyarországi X-Faktor-győztes, és együtt, igazi barátokként segítik egymást a jövőben. Igaz, egyelőre tanácsokért csupán Oláh Gergő  tud fordulni a korábbi évadok nyerteseihez, Vastag Csabihoz  és Kocsis Tibihez, ők viszont amiben csak tudnak, segítenek a legújabb bajnoknak.

A sikernek nincs egy klasszikus receptje, mint amikor megfőzöl egy háromfogásos vacsorát. Inkább érzések, érzelmek összessége, szimpátia, természetesen tehetség, mindez kell hozzá - kezdte Tibó, majd átvette a szót tőle Csabi. - Ha lenne egy recept, akkor mind a tizenkétezer jelentkező ezzel vértezné magát fel, és akkor mindenki nyerne - mosolygott az első magyar X-Faktor győztese.

Gergő máris kikérte kollégái véleményét arról, mit, hogyan kell csinálnia a jövőben ahhoz, hogy ő is épp olyan sikeres lehessen, mint elődei, akik koncertjeikkel folyamatosan járják az országot.

- Gergő mondta, hogy minden tanácsot megfogad tőlünk, amit mondunk. Csabi volt az első, aki kimondta, hogy a kemény, alázatos és kitartó munka az, ami a legfontosabb. Meg persze az, hogy elkezdje azonnal felépíteni saját magát, és megszerettetni a közönséggel. Új dalok, fellépések formájában, az alkotó és a teremtő munkát azonnal el kell kezdeni, nem ülni a babérokon és várni a klasszikus sült galambot, mert akkor az égvilágon semmi nem fog történni. Ezzel a hatalmas lehetőséggel élni kell - nyilatkozta a Blikknek Tibó.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: