2010-11-22 09:15:28• hírek • Blikk

Ne győzzön Szíj Melinda!

Mester Tamás (40) kifakadt! Szerinte ugyanis nem lenne szabad engedni, hogy Szíj Melinda (41) nyerje meg a Megasztárt.

Pedig sokak szerint a győri kétgyermekes családanya az egyik nagy esélyese a versenynek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy akárhányszor megmutatják az sms-szavazás részeredményeit, Szíj Melinda az első vagy a második helyen van. A TV2 tehetségkutatójának legfiatalabb zsűritagja többször kritizálta már a közönség döntését, főleg akkor, amikor nem az általa legrosszabbnak tartott kettőből kellett valakit hazaküldenie a négytagú ítészcsapatnak.

- Engem zavar, hogy a Melinda gyakorlatilag elmozdíthatatlan onnan az első-második helyről. Ez egy amolyan Susan Boyle-effektus. És amikor ezzel szembesülök, akkor kezdem úgy érezni, hogy nem értek ahhoz, amit itt csinálok - árulta el a Blikknek Mester, majd ennél is továbbment.

- Most olvastam, hogy az a Susan Boyle az angol és az amerikai slágerlistákat is vezeti, ami számomra teljesen érthetetlen. Én nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Nem azt jelenti, hogy tehetségtelennek tartanám, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom.

Mester Tamás a verseny folyamán már többször hangoztatta, hogy ő legszívesebben Kökény Attilát és Kállay-Saunders Andrást látná a nagydöntőben, miközben utóbbinak a múlt pénteki adásban majdnem a zsűri elé kellett állnia, a nézők az utolsó pillanatban mentették meg. De korábban is volt már arra példa, hogy Mester határozottan beszólt a közönségnek.

- Engem borzasztóan idegesített, hogy amikor mindenki tudta - még Szeleczki Dávid is -, hogy ő az, aki a legkevésbé énekelt jól, nem ő esett ki. Akkor egyértelműen az volt az érzésem, hogy ez egy hibás döntés. Nem a részünkről, hanem a közönség részéről, mert nem adta a kezünkbe a lehetőséget.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Mester szerint Melinda nem érdemli meg a győzelmet
Mester szerint Melinda nem érdemli meg a győzelmet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: