2013-02-05 10:06:42• hírek • Blikk.hu

Schobert Norbi az életével játszik!

Az életével játszik Schobert Norbi. A szigorú orvosi utasításokat figyelmen kívül hagyva a hét végén a színpadon tornázott egy sportrendezvényen.

Pedig alig telt el két hónap a második, életmentő szívműtétje óta, még legalább négy hónapig nem lenne szabad terhelnie magát. A fitneszguru nem tanult saját hibájából, hiszen a második műtétre is azért volt szükség, mert nem pihent eleget az elsőt követően. Most újra nem bír magával. 

Nem a hét végi volt az első alkalom a szívműtétje óta, hogy extrém terhelésnek tette ki a szervezetét. Pár nap szobafogság után már a havas hegyeket mászta, és január 26-án is a színpadon tornázott Rékával egy rendezvényen, majd e hét végén Debrecenben már 20 percet ugrált, mozgott ismét a színpadon.

- Aki két ilyen súlyos műtéten esik át, annak legalább fél évre van szüksége ahhoz, hogy a szíve regenerálódjon - jelentette ki a Blikk által megkérdezett kardiológus, belgyógyász. - Ez nem játék, aki nem tartja be a kezelőorvosa által előírt utasításokat, az életével játszik. Mindenképpen egyedi eset, hogy valaki húszperces intenzív sporttal terhelje a szívét két hónappal a második szívműtét után.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: