2017-12-07 12:17:02• hírek • Oszkó Viktória

Összefognak a szatmárnémeti magyar iskolák, hogy segítsenek egy beteg kisfiún

Jótékonysági előadást szervez a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Harag György társulat, hogy mozgósítson valamennyi szatmárnémeti magyar iskolát egy igazán jó ügy érdekében. A program december 18-án, 17:00 órakor kezdődik majd a Szakszervezetek Művelődési Házában, ahol szatmárnémeti magyar diákjai állnak színpadra, hogy egész estés műsorral kedveskedjenek a nézőknek.

Az esemény célja elsődlegesen az, hogy erősítse az összefogást a város lakói között, és segítse a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kisdiákját, a nyolc éves Ungvári István Krisztiánt, aki akut myeloid leukémiában és fibrózisban szenved.
 

Ez a fajta összefogás nagyon különleges, hiszen tíz magyar iskola több száz diákja üzen majd a színpadról: az advent a várakozás ideje, a remény és a hit ereje segít.
 

A jótékonysági előadásra mindenkit szeretettel várnak, aki támogatná egy belépőjegy árával a kezdeményezést és a kis Krisztián gyógykezelését. A belépőjegy megajánlott ára 20 lej, de aki még szeretne adományozni, a jegy vásárlásakor vagy az előadás helyszínén megteheti. Jegyek elővételben az Északi Színház jegypénztárában kaphatóak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: