2014-07-12 09:50:15• hírek • Czinzel László

Látványos összecsapások és szatmári sikerek a Full Fight gálán

Tömeg, forróság, szauna-hangulat, na meg látványos összecsapások, izgalmas menetek jellemezték a péntek este megtartott bunyó-gálát, amelyen szatmári harcosok csaptak össze szebeni, bukaresti, újfehértói, zilahi és giurgiui ellenfelekkel.

Alaposan megtréfálta az időjárás a pénteki K1 és thaibox gála szervezőit: az eső addig esett, míg a Szakszervezetek Művelődési Házának előterében állították fel a ringet. Aztán kitisztult az idő, a ringet viszont már nem lehetett költöztetni: nem volt idő rá.

A művelődési házban viszont pokoli megeleg volt és az érdeklődők is alig fértek el. A nagy tömeg viszont nagyon jó meccseket, látványos összecsapásokat láthatott. Na, meg persze szatmári sikereket, hiszen egyetlen kivétellel az összes hazai harcosnak sikerült győzelmet aratnia.

A szatmári Kyo Gym sportklub modernkori gladiátorai kitűnően szerepeltek: Neamtu Alin, Simon Ovidiu, Bartos István, Munteanu Marius, Cardos Anghel és Szűcs Barnabás is megnyerte találkozóját. Bartos kiütéssel győzött a thaibox szabályrendszere alapján lefolytatott küzdelemben, Munteanu és Cardos esetében pedig a három háromperces menet után egy végső, döntő menetet is beiktattak a bírák. Szűcs ellenfelét kizárták, mert szabálytalanul támadta a földre estő ellenfelét - előbb Szűcs küldte földre a bukaresti Popescu Alexandrut, majd utóbbinak volt szerencséje, ekkor támadta szabálytalanul a szatmári harcost.

Full Fight gála

Egyedül Bata Ioannak nem kedvezett a szerencse: az MMA szabályok alapján megtartott küzdelmet ugyan jól kezdte, a földharcban alulmaradt a nagyszebeni Bunea Izidor ellen.

Az idén két év szünet után a polgármesteri hivatal támogatásával megtartott Full Fight gála igazán jó volt, bízunk benne, hogy jövőre is meg tudják majd szervezni és az időjárás sem fog közbeavatkozni, így sor kerülhet majd az első, teljesen szabadtéren rendezett gálára is.

Full Fight gála

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: