2009-01-23 21:36:12• hírek • Ferenczi Noémi

Összefogás egy beteg gyermekért

A születésétől hallásproblémákkal küszködő 5 éves egri kisfiú műtétére nem kevesebb mint 40 ezer eurót szeretnének összegyűjteni az ARRA ingatlanügynökség és a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság munkatársai.

Pénteken délután sajtótájékoztató keretében ismertették a gyűjtés programját az ingatlanügynökség Avram Iancu utca 2 szám alatti székházában. Racautanu Aurel, az ügynökség menedzsere a sajtótájékoztatón elmondta, nagyon nagy reményeket fűz a gyűjtéshez, sőt biztos benne, hogy több mint 40 ezer euró fog majd összegyűlni, hiszen egy ekkora városban sok olyan ember él, aki szeretne és tud is adakozni egy jótékony cél érdekében. Priala Sorin Gabriel születésétől fogva halláskárosult, viszont ez a műtét visszadhatná a hallását, azonban a családnak nem áll módjában, hogy állja annak költégeit.

A gyűjtésbe beszervezik a gyermekeket is, mégpedig úgy, hogy minden gyermek adhat egy-egy játékot, melyért egy lejért cserébe kap egy szelvényt, melyet február 20-án pénteken egy másik játékra cserélhet el. Február 16. és 21. között számos jótékonysági akcióra fog sor kerülni:

- február 16., hétfő: Formák és színek rajzverseny és Ügyes kezek kézművesfoglakozás

- Február 16., kedd: A mesék világából címmel bábjáték, szavalatok, stb.

- Február 18., szerda: Sorinért táncolunk táncverseny

- Február 19., csütörtök: Egy ének egy lélekért énekverseny

- Február 21., szombat: Jótékonysági est a Szakszervezetek Művelődési Házában

Amennyiben a gyűjtés sikeresnek bizonyul, minden évben szerveznek majd gyűjtés egy-egy segítségre szoruló beteg gyermek számára - hangzott el a satótájékoztatón.

Gyűjtést programját Racautanu Aurel meneger és Marc Adrian igazgató ismertette

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: