2017-03-09 11:49:09• hírek • Kocsis Zoltán

Összeesett a vádlott, kórházba kellett szállítani

Nem mindennapi közjáték szakított meg csütörtökön egy büntetőjogi tárgyalást Szatmárnémetiben, a Szatmár Megyei Törvényszéken: az egyik vádlott összeesett kihallgatás közben, így a bírónak fel kellett függesztenie a tárgyalást.

Abonyi Cosmin jelenleg előzetes letartóztatását tölti, gyilkossági kísérlet vádja miatt állt a bíróság elé csütörtök reggel. A tárgyalás során egyszer csak rosszul lett és összeesett. Azonnal értesítették a mentőket, akik a helyszínen ellátták a férfit, majd kórházba szállították.

„Semmi különös nem történt. A férfi, vélhetően a stressz következtében, elájult és összeesett. Nem volt szükség semmilyen komplexebb beavatkozásra. Jól van, de a biztonság kedvéért a kollégák kórházba szállították", jelentette ki megkeresésünkre dr. Tarta Lucian, a megyei mentőszolgálat sajtószóvivője.

A 23 éves, meggyesgombási Abonyi Cosmin 2016. november 11-én egy késsel életveszélyesen megsebesítette egy 40 éves falubelijét, aki 35-40 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, számolt be korábban a Szatmár Megyei Törvényszék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: