2017-11-04 10:49:38• hírek • MTI

Összedőlhet a Kártyavár Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya miatt

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, és megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A Netflix tájékoztatott arról is: még felmérik, hogy folytatják-e a 2013-ban indult sorozatot Spacey közreműködése nélkül.  

 

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja - akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra - állt elő azzal, hogy Spacey részéről ragadozó viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt. Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

 

A széria hatodik - egyébként is befejezőnek szánt - évadát most forgatják, de a Spacey-t ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég felfüggesztette a forgatást. Kevin Spacey 2015-ben Gloden Globe díjat kapott a sorozatban nyújtott alakításáért. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: