2018-11-25 07:07:15• hírek • Blikk.hu

Összecsapnak a színészlegendák: Hernádi Judit beszólt Eszenyi Enikőnek

Hernádi Judit őszintén beszélt arról, miért jött el a Vígszínházból és mi köze mindehhez a mostani direktornak, Eszenyi Enikőnek.

Hernádi Judit az elsők közt volt, aki a színészek közül szabadúszónak állt. A Borsnak adott interjújában többek között erről is beszélt, na meg arról, hogy mi köze volt mindehhez Eszenyi Enikőnek, aki most igazgatja a teátrumot.

 

Hernádi még a kilencvenes években volt a Víg tagja, terhessége után határozott úgy, hogy inkább a függetlenséget választja. Ráadásul mivel sosem rejtette véka alá véleményét, úgy gondolja, ez az attitűd nem is lett volna túl szerencsés Eszenyi Enikővel szemben, aki ugyancsak egy erős akaratú személyiség.

 

"Az volt a meggyőződésem, hogy én megbetegszem abba, hogyha hagyom, hogy más ledaráljon. De most már továbbmegyek: a másiknak is nagyon rossz. Azt szoktam mondani, hogy mindenki jobban jár, ha én nem vagyok ott. Mindig szokták mondani, hogy mi van akkor, ha én még mindig a Vígszínházban vagyok? Nem élek szerintem már. Vagy az Eszenyi. Ezt nem tudom, mindenesetre emberhalál lett volna" - tréfálkozott Hernádi.

 

További sztárszorikért kattints a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: