2015-05-29 01:13:09• hírek • Blikk.hu

Össze kellett csavarozni Balázs kezét

A Blikk információi szerint a műsorvezetőnek megrepedt a kéztőcsontja (más néven sajkacsont), ami miatt egy titáncsavart helyeztek a kezébe az operáció során.

A népszerű rádiós teljes testsúlyával húzódzkodni kezdett azon a rúdon, amelyet korábban egy sportszeráruházban vásárolt, majd a használati utasítás alapján saját maga feszített ki háza egyik ajtajának félfái közé.

– Úgy, ahogy van, az egész kiszakadt az ajtófélfából, és úgy estem hátra, mint egy U szög – idézte fel a Morning Show-ban Balázs, aki szerda reggel beszélt először hét végi balesetéről. – Az volt a baj, hogy a két rögzítő csavar csupán arra szolgált, hogy a rúd ne tudjon kijönni a foglalatból – magyarázta arra utalva, hogy a húzódzkodó vélhetően nem szorult be elég erősen a két ajtófélfa közé, és megadta magát, amikor a mintegy 80 kilós Balázs gyakorlatozni kezdett rajta.

– Úgy tíz percig nem tudtam felegyenesedni – mondta, és azt is felidézte, hogy a csuklóra és hátra zuhanás pillanatában egyedül volt otthon. Nagyobb baj is történhetett volna, és ezt a Class FM sztárja is érzékelte. – Nem tudok járni, és lehajolni sem, pedig délután fontos teniszmeccsem lett volna. A műsor után megyek a gerincklinikára – árulta el Sebestyén Balázs, aki két napja jár a kezelésekre.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: