2011-07-08 20:34:35• hírek • Póti Orsolya

Óriási buli van a reptéren

Jó a hangulat a Szatmárnémeti Aeroclub területén, ugyanis pénteken kezdetét vette a Samfest Rock nemzetközi fesztivál. A népszerű rendezvényt a szatmári Crimson együttes nyitotta meg a délutáni órákban.

A hagyományokhoz híven idén is rockbulival indult a Samfest Rock, a legjobb metál dalok és tábortűz fogadta csütörtök este a szórakozni vágyókat. Pénteken a délutáni órákban egyesek a sörsátrakban tanyáztak, mások pedig futballoztak a nagy melegben.

A várva várt koncertsorozat este 18 órától vette kezdetét, körülbelül ekkor érkezett ki a közönség legjava. A rendezvényt egy szatmári zenekar, a már jól ismert Crimson nyitotta meg, megteremtve az igazi fesztiválhangulatot. A szatmári zenekar után a nagykárolyi Deity lépett színpadra. Míg egyesek továbbra is a sörsátrak alatt élvezték a koncertet, mások a színpad előtt óriási port kavartak pogózás közben.

A Deity után Szatmárnémeti egyik kedvenc rock vendégzenekara, a Legion lépett színpadra, majd a kolozsvári Guerrillas, a Trooper, a Bonfire és a Netherbird csapott óriási bulit. A koncertek szombaton tovább folytatódnak: szintén este 18 órától fellép az Ultimu' Nivel, a Malpraxis, a Krepuskul, a kolozsvári Masterpiece és a Grimegod, majd a nagyszerű szerb-magyar együttest, a Nevergreen-t köszönthetjük városunkban. A fesztivált idén a svédországi Pain zárja.

Annak aki lemaradt volna az első napról, íme néhány fotó!







Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: