2009-11-15 17:54:20• hírek • MTI

Oscart osztottak

Idén az amerikai filmakadémia szakít a hagyományokkal, és bizonyos Oscar-díjakat a márciusi átadógála előtt elegáns vacsora keretében ad át bizonyos díjazottaknak. Így Lauren Bacall színésznő és Roger Corman rendező-producer már a szombati eseményen átvehette a szobrot.

Ezenkívül a ceremónián kiosztották még az Irving J. Thalberg-emlékdíjat, amelyet idén John John Calley producer vehetett át. A szobrokat Annette Bening, Tom Hanks, Kirk Douglas, Anjelica Huston színészek és Quentin Tarantino rendező adta át a hatszáz meghívott körében.

Lauren Bacall 1944-ben tűnt fel a mozivásznon először Humphrey Bogart oldalán a Gazdagok és szegények (To Have and Have Not) című filmben. Több mint 30 filmben játszott, köztük olyan klasszikusokban, mint a Hosszú álom (The Big Sleep).

Roger Corman több mint 50 filmet rendezett és több mint 300-nak producere volt ötvenéves pályafutása során. Munkái között szerepel a Rémségek kicsiny boltja (The Little Shop of Horrors) és az It Conquered The World klasszikus scifi-thriller.


Lauren Bacall Oscart kapott
Lauren Bacall Oscart kapott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: