2011-02-28 15:22:25• hírek • MTI/Reuters

Oscar díj: jól tippelt Heidi, az oposszum

Mindössze egyet hibázott Heidi, a lipcsei állatkert jósként bevetett kancsal oposszuma, az állat a legjobb filmek között a 127 óra című film győzelmét jövendölte, a győztes azonban A király beszéde lett.

Az állatvilág 2 és fél éves híressége helyesen jósolta meg Natalie Portman és Colin Firth sikerét a legjobb női, illetve férfi főszereplő kategóriájában Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában. A tévéshow Lipcséből kapcsolta az oposszumot.
A kancsal oposszum Paul, a "jóspolip" helyébe lépett, a német puhatestű a nyári labdarúgó világbajnokságon tett szert világhírnévre, a német nemzeti tizenegy összes mérkőzésének kimenetelét helyesen tippelte meg, és a spanyol-holland döntő előtt is helytállt. Az oberhauseni polip nem sokkal a dél-afrikai torna után elpusztult.

"Minden a terv szerint ment" - mondta Heidi sikeréről szólva a lipcsei állatkert szóvivője. "Megjósolta a győzteseket, néha elszundított közben" - tájékoztatott. Az oposszum tavaly decemberben lopta be magát a németek - és azóta a világ - szívébe, miután a Bild című tömeglap fényképet közölt róla. Az állatnak ma már 320 ezres rajongótábora van a Facebook közösségi portálon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: