2011-11-08 07:18:01• hírek • Blikk.hu

Orvost hívtak az Apollo23 énekeséhez

A szombati párbajon elvérzett csapat sármos énekese már vasárnap olyan rosszul érezte magát, hogy éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludt, és annyi ereje sem maradt, hogy másnap válaszolni tudjon a Blikk olvasóinak kérdéseire Varjú René és Nánássy Tibi mellett.

A Blikk információi szerint Tomit egy vírusos fertőzés döntötte ágynak, így most néhány napig biztosan pihennie kell.

- Vasárnap elmentünk a srácokkal Janicsák Veca lemezbemutató koncertjére. Ekkor még nem volt nagy baj, de már kezdtem érezni, hogy nincs minden rendben, a koncert után nem sokkal el is jöttünk. Aztán este hirtelen borzasztóan rosszul lettem. Nagyon keveset tudtam aludni, ráadásul alig volt erőm felkelni az ágyból. A srácok rögtön jelezték a stábnak, hogy nagyon nem vagyok jól, úgyhogy el is vittek a doktorhoz - mesélt betegségéről Tomi, akit szigorú diétára fogtak, mert most kímélnie kell a gyomrát. És persze igyekszik elkerülni a még versenyben lévő társait is.

- Szerencsére nincs nagyobb bajom, bár néhány antibiotikumot felírt az orvos. Kajára most nem is tudok gondolni, és a szervezetem se nagyon befogadó, úgyhogy egyelőre pirítóson éldegélek egy darabig.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Apollo23 - kiestek az X-Faktorból

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: