2011-03-24 17:58:13• hírek • Szatmar.ro

Befektetői konferenciát tartottak

Investors Conference címmel tartottak előadást a megyeközpontban, az OTP bank szervezésében.

Az esemény célja az volt, hogy a befektetni kívánók, illetve a piacon már jelenlévő vállalkozók átfogó képet kapjanak a helyi lehetőségekről. Olyan témák kerültek terítékre, mint a cégalapítás, vagy a román-magyar gazdasági együttműködés perspektívái.

A délelőtt kezdődő és késő délutánig tartó, egész napos rendezvényt Diósi László, az OTP igazgatója nyitotta meg, aki nagy befektetési lehetőségeket lát régiónkban. Igaz ugyan, hogy megyénket eddig többnyire elkerülték az igazi nagy befektetők, azonban éppen ennek köszönhetően több területen is vannak még vállalkozási lehetőségek.

A város polgármestere a jelenlévőkkel ismertette a település adottságait, népességének etnikai sokszínűségét, az utóbbi évek megvalósításait. Elmondta, három kategóriára csoportosíthatóak a jövőbeni tervek, így nagy hangsúlyt fektetnének az utak, illetve forgalomirányítás modernizálására, a termálvíz kitermelésére, illetve a turisztikai és szabadidőközpontok létesítésére.

Pataki Csaba alprefektus a reptéri befektetésekről beszélt, többek között arról, hogy tavaly, illetve tavalyelőtt nőtt az utasok száma és minden bizonnyal ez folytatódni fog idén is.

Nagy Károly ügyvéd a szatmári turisztikai park fejlesztési lehetőségeit, a gyógyfürdő és üdülőtelepben rejlő potenciákat vázolta fel a jelenlévőknek.


A befektetési lehetőségekről tartottak konferenciát
A befektetési lehetőségekről tartottak konferenciát



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: