2019-08-01 05:00:37• hírek • Blikk.hu

Orvosai javaslata ellenére visszatér a színpadra Oszvald Marika

Egy hónappal az autóbalesete után visszatér a színpadra Oszvald Marika!

Pedig a Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai-díjas művészének orvosai tanácsa szerint még ajánlott lenne pihennie, hiszen – mint a Blikk megírta – június utolsó szombatján az M0-s törökbálinti kivezetőjénél autóbalesetet szenvedett. Kocsijába egy másik autós rohant bele, a szalagkorlátnak lökve Oszvald járgányát, amely totálkáros lett, a művésznő pedig bordáját törte, mentő szállította kórházba. Sérülésének gyógyulási ideje hetekig is eltarthat, tartózkodnia kellene a fellépésektől, ám Marika már nem bírja a semmittevést, és nagyon fájna a szíve, ha nem léphetne fel kedvenc operettgáláján, ezért pénteken és szombaton ott lesz a Budavári Palotakoncerteken. 
 

– Előfordul, hogy még fáj és szúr, és néha nehezen veszem a levegőt, szóval nem vagyok százszázalékos – ismerte be Oszvald Marika, aki megígérte, vigyáz magára a színpadon, de amennyire a gyógyulóban lévő sérülései engedik, odateszi magát.
 

– Cigánykerekezni nem fogok, bőven elég volt nekem az az egy hónappal ezelőtti mutatvány az autóval. Peller Karesszal énekelek majd két duettet, de egy szólódallal is készülök. Nem fogok butaságot csinálni, mert szeretnék vigyázni magamra, de azért lesz egy kis hopszassza, hiszen nem én lennék, ha nem lenne – mondta nevetve a művésznő, aki látványos, szinte akrobatikus táncmozdulataival rendre elvarázsolja a közönségét.
 

A Blikk által megkérdezett orvos szakértő szerint még jót tenne neki a pihenés.

– Idősebb korban a hölgyeknél a csontritkulás is nagyobb fokú, így nehezebben gyógyulnak a törések – magyarázta dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus. – Ráadásul a színpadi fellépéshez, énekléshez nagyobb levegőmennyiség kell, ez esetleg okozhat újra fájdalmat a teljes gyógyulás előtt, ám ezt lehet fájdalomcsillapítóval menedzselni. Persze, az ideális az lenne, ha még tovább tartana a pihenés.

 

Marika azonban igazi energiabomba, képtelen már otthon ücsörögni. 

– Egy hónapot pihentem, bár a fájdalmak miatt ezt nem nevezném nyaralásnak. Rosszul viseltem, hogy nem csinálhattam azt, amit akarok – mondta Oszvald, aki a hétvégi fellépések után újabbakat is vállal. – Szerencsére már alakulok, s nagyon vágyom arra, hogy újra tehessem a dolgom.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: