2012-12-24 07:24:09• hírek • Blikk.hu

Őrülten szeretem, de jó, hogy különválunk

Őszintén, szenvedélyesen, és nyitottan éli az életét Xantus Barbara, ennek ellenére még bennünket is meglepett, hogy milyen mélyről jövő érzéseket és gondolatokat osztott meg velünk a házasságával kapcsolatban, amely zátonyra futott.

A színésznő, és férje, Szurdi Miklós hosszú ideig próbálták helyrehozni azt, ami elromlott kettejük között, tavaly szeptemberben azonban meghozták a döntést, és külön költöztek. Ennek ellenére nem tudják elképzelni egymás nélkül az életet, szeretik és támogatják egymást. Szurdi Miklós szenteste Barbaránál és két közös gyermeküknél vendégeskedik. A színésznő nem tagadja, élete legnehezebb időszakán van túl, mostanra azonban már újra tud mosolyogni, sőt, kivirult, a változás pedig szemmel látható rajta...

- Megviselt az elmúlt időszak, de nemcsak engem, hanem Miklóst is. Az ember élete sosem olyan, mint amilyennek elképzeli. Egyszer fent, egyszer lent. Én nagyon lent voltam, de tudtam, hogy a rossz periódusok után mindig jó jön. Tavaly szeptemberben költöztünk szét. Tudom, hogy őrültség volt kilépni ebből a házasságból, de meg kell tanulni az elengedést. Én ezt választottam. Sajnos nem elég a szeretet, és a megbecsülés, mert vannak dolgok amiken hiába szeretne az ember változtatni, egyszerűen nem tud. Tisztességesek voltunk és vagyunk egymással, és ez mindig is így lesz. Ugyanúgy egymás részei leszünk, számíthatunk a másikra.

A karácsonyt is csak úgy tudjuk elképzelni, hogy együtt van a család, ezért Miklós hozzánk jön vendégségbe. Ugyanolyan karácsonyunk lesz, mint eddig. Ez sosem fog változni! - sóhajtott, majd folytatta. - Nem tudom hogyan hat ez a gyerekekre, de az ember legbelül érzi, hogy mi a jó, és mi a nem jó. És szerintem ez jó! Egyébként kettejük közül a lányom volt az, aki nehezebben dolgozta fel a döntésemet, de az elmúlt időszak alapján látja, hogy mi ugyanúgy szeretjük egymást az apjával, és ugyanúgy egy család vagyunk! - árulta el Xantus Barbara, aki mély érzéseket táplál volt férje iránt.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: