2016-09-28 14:03:46• hírek • (x)

Őrülten jó akciók péntektől vasárnapig

Szeptember 30 és október 2 között tartják az idei Horváth Kertészeti Napokat.

Újból elérkezett a már hagyománnyá vált Horváth Kertészeti Napok Nagykállóban. Akik már részt vettek ilyenen, nagyon jól tudják: ilyenkor hatalmas akciók várják itt a vásárlókat. Ez most sincs másként, csak ezen a hétvégén 15, 30, vagy akár 70%-os árengedménnyel viheted haza kedvenc növényeidet.

Kelet-Magyarország legjobban várt kertészeti eseménye

A növénykedvelők és kertbarátok számára igazi paradicsom a Horváth Kertészet, hiszen ott óriási választékban találjátok meg a sziklakertbe való törpe miniatűröktől egészen a parkokba illő 5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növényt és a hozzájuk tartozó kellékeket, kiegészítőket, tápanyagokat.

Az idei évben is sok növénykülönlegességgel készültek az árudában, amelyet Magyarország és Európa (pl. Hollandia, Szicília, Németország) legkiválóbb nemesítőitől hoztak el a kertbarátoknak.

Szakmai tanácsadás profiktól

A növényválasztásban ötletekkel, szakmai tanácsokkal is segítenek a szakemberek, hogy mindenki megtalálja a hozzá és otthonához passzoló növényeket. A kertészet dolgozói igyekszenek minden kívánságot teljesíteni: legyen az azonnal megoldható vagy egyedi megrendelés. A kínálatot a vásárlók igényei és a család négy kertészgenerációjának tapasztalatai szerint bővítik, fejlesztik - ez a közel 100 éves családi vállalkozás legfontosabb alapelve.

A Nagykállóbban megtartott Horváth Kertészeti Napokon tehát gyönyörű növények, különlegességek, kiváló árak váárnak - sőt, idén is lesz növényturkáló és nyereményjáték is. Szóval ha kicsit is szereted a növényeket, szeptember 30-tól október 2-ig mindenképp látogass el a Horváth Kertészeti Napokra és válogass a Kelet-Magyarországon egyedülállóan bőséges és sokszínű termékkínálatából!

Horváth Kertészeti Árudák - Nagykálló
Nagykálló, Korányi Frigyes u. 78.
Telefon:
(42) 263-325
E-mail: aruda@horvathkerteszet.hu

Nyitvatartás (Romániai idő szerint):
Szeptember 30. Péntek: 9:00 - 19:00
Október 1. Szombat: 9:00 - 19:00
Október 2. Vasárnap: 9:00 - 19:00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: