2017-03-09 10:00:50• hírek • Szatmár.ro

Őrülten jó Elvis-banda koncertezik Szatmárnémetiben

Európa első számú Elvis Presley tribute produkciójának, az Elvis Live! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelent meg debütáló albuma, "17 Hot Elvis Songs" címmel, amit Münchenben és Zürichben mutattak be az Elvis Birthday Tour keretében. A korongra - ami a Grund Records kiadó gondozásában jelent meg - Elvis minden zenei korszakából válogattak a fiúk, és egy egységes, 50-es évekbeli vérforraló és vad rockabilly/rock and roll összeállítás lett a végeredmény.

Pénteken, március 10-én 21 órától a MusiCatben lép fel az Ed Philips and the Memphis Patrol.

A zenekar legénysége egy Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával viszi színpadra Elvis Presley legdögösebb dalait. A nemzetközi hírű magyar Rock and Roll zenészek szuperprodukciója egyedi és látványos színpadképpel és show elemekkel eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit.

A négytagú banda magyarországi fesztiválok, rendezvények mellett Németországban, Olaszországban és Ausztriában is elég gyakran megfordul.

A fergeteges Elvis őrületet a banda amerikai katonai egyenruhában teszi ellenállhatatlanná, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel.

Érdemes időben asztalt foglalni a MusiCat Facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon.

A koncert a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg, társszervező a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: