2018-08-06 05:40:41• hírek • Blikk.hu

Őrült rajongó zaklatja Pásztor Annát

Megszállott rajongója akart Pásztor Anna életére törni!

A felfegyverkezett férfit rendőrök vitték el az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertjéről, mert a cipőjébe rejtett késsel akarta megszúrni a zenekar frontemberét. Az énekesnő, a biztonsági emberek szervezett közbelépésének köszönhetően, sértetlenül megúszta a koncertet.
 

– Bár többen mondták, hogy várjak, amíg lehiggadok, de én nem nagyon akarok lehiggadni. (...) Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember úgy gondolta, eljön a parkba, a cipőjébe rejt egy kést, és szeretett volna megszurkálni. Erről értesített is, körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni – mondta Pásztor Anna, a kétgyermekes édesanya, aki párjával együtt hiába kérte az illetőt, hagyja békén, rajongója nem szállt le róla és tovább zaklatta.
 

A merényletre készülő fanatikust fénykép alapján találták meg az intézmény biztonsági emberei az ötezer néző között, majd átadták a rendőröknek, akik 72 órára őrizetbe vették.
 

A BRFK sajtóosztájától megtudtuk, hogy a nyomozók elfogták az említett férfit, és zaklatás vétsége miatt gyanúsítottként már kihallgatták. Jelenleg is őrizetben van, s időközben a rendőrök az illetékes ügyészségnek előterjesztést tettek. Már indítványozták az előzetes letartóztatását, így nem biztos, hogy hamar szabadul.
 

Egy jogi szakértőtől pedig úgy értesültünk, hogy a 72 órás őrizet után 30 napos előzetes letartóztatásba kerülhet a férfi, amennyiben az ügyészség indítványát elfogadja a bíróság. Ezt követően, ha bebizonyosodik a zaklatás és az emberölés előkészületének vétsége, öt évig terjedő szabadságvesztést kaphat a tettes.
 

Pásztor Anna, akit megkerestünk az ügy kapcsán, de lapzártánkig nem értük el, közleményében elmondta, nem fél felvenni a kesztyűt a zaklatójával.

– A múlt héten még beugrottam a tömegbe, de ha most is ezt teszem, és valaki alám áll és megszurkál a svájci bicskájával, akkor nem a fenyegetésről cikkeznek az újságok, hanem hogy Pásztor Anna intenzíven van, vagy éppen temetik – jegyezte meg az énekesnő, aki hozzátette, akár vállalná a 72 órás őrizetet is, de nem engedi, hogy zaklassák. – Amikor a családomat és a zenekaromat fenyegetik, hogy egyenként fogják megölni őket, akkor nem leszek kislány, nem vagyok áldozattípus.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: