2016-10-03 12:50:14• hírek • (x)

Őrületes akciók várnak a SecondTex boltjaiban

Október 3. és 7. között hatalmas árengedménnyel vár a SecondTex régi főtéri és 15-ös lakónegyedbeli boltja.

Az idők során igazi üzletlánccá nőtt használtruha-kereskedést valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni. Itt minőségi, Angliából érkezett ruhákból válogathatsz, s bár elvileg használt ruhák kerülnek a boltok polcaira, rengeteg vadonatúj, vagy esetleg egyetlen egyszer használt darabot találunk a választékban. Ráadásul a divatos öltözködésnek az alacsony költségvetés nem lehet akadálya!

A SecondTex boltokban mindig kedvező árak várnak, de vannak alkalmak, amikor egyszerűen eldobod az agyad! Október 3. és 7. között nagy akciót tartanak a Szabadság téren (régi főtéren) és a 15-ös lakónegyedben, a Ravensburg utcai boltban. Minden ruhadarab az eddiginél 50 százalékkal olcsóbban, azaz féláron kapható.

Úgyhogy hétfőn nehogy üres pénztárcával indulj útnak! Nem sokat fogsz belőle költeni, de annál jobb cuccokat vehetsz a SecondTex már említett boltjaiban.

A Szatmárnémeti régi központjában található üzlet hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva. A Ravensburg utcai bolt hétköznaponként 9 és 17 óra között, szombaton pedig rövidített nyitvatartással, 13 óráig üzemel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: