2011-04-07 15:53:50• hírek • Balog Anita

Őrület! Harmadszor is leaszfaltozzák az Árpád utcát!

Április 1 és 5 között a Consructii Drumuri kft. újraaszfaltozta az Árpád (Vasile Lucaciu) utca azon szakaszát, amit tavaly egyszer már megcsinált, de néhány hónap alatt elporlott az új réteg. A Polgármesteri Hivatal az első aszfaltozást sem fizette ki, és a másodikat sem fogja: az új réteg ugyanis nem egyenletes!

Úgy tűnik, hogy a Constructii Drumurinak nem sikerül olyan állapotba hoznia az Árpád utcát, hogy a munkát átvehesse Szatmárnémeti polgármesteri hivatala. A tavaly őszi munkálatokról kiderült, hogy nem megfelelő alapanyagot használtak, ezt pedig több laboratórium is megerősítette, ezért a cég vállalta, hogy most újraaszfaltozza az utcát.

A polgármesteri hivatal honlapja szerint a hivatal ezt a munkát sem hajlandó átvenni, ugyanis - lehet hogy az úthengeres volt részeg - ez az aszfaltozás most nem sikerült egyenesre, ahelyett, hogy a víz az út szélére gyűlne és lefolyna, most az út közepén gyűl össze.

A honlapon olvasott szűkszavú közlemény szerint az útszakaszt megint újra kell aszfaltozni, ugyanis a hivatal nem hajlandó átvenni és kifizetni ezt a munkát sem.

Mindenesetre mi sok sikert kívánunk a Constructii Drumurinak, reméljük most sikerül elfogadhatóan elvégezni a felvállalt munkát!


Vasile Lucaciu utca: harmadszor is újraaszfaltozzák
Vasile Lucaciu utca: harmadszor is újraaszfaltozzák


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: