2012-05-24 10:25:08• hírek • Póti Orsolya

Ortopéd szakorvossal bővült a Korall Klinika csapata

A Korall Klinika kiemelkedő színvonalát részben ortopéd szakorvosai garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái. Dr. Deák Zsolt Dániellel, a klinika csapatának új tagjával beszélgettünk tervekről, célokról.

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. A szatmárnémeti Korall Klinika vezetőségének meggyőződése, hogy ezt a bizalmat elsősorban az orvosok hitelessége, szakértelme teremtheti meg, a vitán felül álló szakmai hozzáértés ezért minden, a klinikán tevékenykedő ortopédus számára alapkövetelmény.

A klinika nagy hangsúlyt fektet a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásainak vizsgálatával, a végtagok csontjainak és ízületeinek betegségeivel, illetve a gerinc csigolyáinak és a környező lágy-részek elváltozásaival.

Ezt bizonyítja az, hogy a betegellátó intézmény páciensei ezentúl három ortopéd szakorvoshoz fordulhatnak. Dr. Varga Lehel és Dr. Borz Tibor mellett május közepétől Dr. Deák Zsolt áll a betegek rendelkezésére.

Dr. Deák tanulmányait a kolozsvári orvosi egyetemen végezte, és itt szerzett szakképesítést is. Egy évvel ezelőtt tért haza, Szatmárnémetibe és a Megyei Kórház ortopédia osztályán kezdte el tevékenységét. A kórházi munka mellett úgy érzi fontos a magánrendelés, ugyanis ezáltal sokkal több időt fordíthat a betegekre.

Dr. Deák Zsolt Dániel ortopéd szakorvos

"Annak a híve vagyok, hogy időt kell szánni a betegre, ez több munka, de mindenféleképpen megéri. Ha valaki nem lát ki a problémáiból, annak egy tükröt kell állítani, hogy láthassa, pontosan mi történik vele. Ha a pácienssel sikerül megértetnem a problémák okát, akkor ez már biztos út a gyógyulás felé." - magyarázta a szakorvos.

A különféle betegségek kialakulásának okait a szakorvos nyugati minta szerint, rajzok, anatómia könyvek segítségével szeretné elmagyarázni a rendelőbe betérőknek. Az ábrák és a magyarázat segít abban, hogy a páciens a kezelés során tudja, hogy mit szabad végeznie és mit nem.

Dr. Deák várja a csontok rendszerbetegségeivel, a tartó- és a mozgóapparátus deformitásaival, heveny és idült gyulladásaival szenvedőket. A klinika ortopédia rendelőjében lehetőség van alapos és szakszerű fizikális kivizsgálásra, különböző injekciós kezelésekre, illetve kialakulóban van egy fizioterápiás részleg, ahol a terápia elindítására is lehetőség nyílik.

Sajnos manapság sokan halogatják a szakemberhez fordulást, pedig amikor akut problémákat észlelünk, mindenképp fel kell keresni egy ortopéd szakorvost. A Korall Klinika révén ezen a területen Szatmárnémetiben is lehetőség nyílik a minőségi gyógyításra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: