2017-11-11 11:33:00• hírek • Oszkó Viktória

Ortopéd szakorvossal bővül a Korall Klinika

Magam is szatmárnémeti születésű vagyok, ezért a szívemen viselem a helyiek egészségügyi gondjait és nehézségeit – mondta dr. Mike Lóránt, a Korall Klinika új ortopéd szakorvosa.

A doktor úr Szatmárnémetiben született, itt végezte a középiskolát is a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. Orvosi tanulmányait Marosvásárhelyen fejezte be, onnan pedig Debrecenbe sodorta őt az élet.
 

Jelenleg a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Kórházának Baleseti Sebészeti És Kéz Sebészeti Osztályán dolgozik. Mindennapi munkájába beletartozik a baleseti sérülések ellátása és a törések kezelése, de a sportsérülések ellátása is az ő feladatkörébe tartozik.  
 

A kelet-magyarországi régió valamennyi egészségügyi intézménye Debrecenbe irányítja a komolyabb eseteket ellátásra, így Mike Lóránt doktor úr több, különféle emberrel és panasszal is rendszeresen találkozik. Szakterülete az ortopédia is: a különböző krónikus mozgásszervi megbetegedések sürgős ellátása is hozzá tartozik.
 

A konzervatív terápiák közül valamennyit alkalmaz a beteggyógyítás területén, legyen szó gyógyszeres kezelésről, fizikoterápiáról vagy más kezelésekről.
 

Mike Lóránt doktor úr rendelési ideje változik, hetente, kéthetente elérhető a Korall Klinikán. Kollégájával, dr. Szabó Attilával váltják egymást.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: