2012-05-07 15:49:51• hírek • Póti Orsolya

Országos versenyen a szatmári mazsorettcsapat

A Szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola diákjai idén is részt vesznek az iskolák közötti mazsorett bajnokságon, melyet a Nagyváradi Országos Mazsorettek Egyesülete szervez meg május 12-13. között.

Közel két éve alakult a Fekete Gyöngyszemek mazsorettcsapat, a 10-es Számú Általános Iskola 9-12 éves diáklányokból álló csapata Csík Elvira testneveléstanár irányításával. A tehetségek leányok a két év alatt számos rendezvényt tettek színesebbé fellépéseikkel: jelen voltak a Speciális Olimpia megnyitóján, a városnapi rendezvényeken is szerepeltek, és természetesen nem maradtak le a Szatmárnémeti Mazsorettfesztiválról sem.

A diákok a fellépések mellett versenyekre is készülnek. Idén a nagyváradi székhelyű Országos Mazsorettek Egyesülete által megrendezésre kerülő iskolák közötti bajnokságon képviselik városunkat, a csapatverseny mellett pedig szólóban és párban is megmutatják tehetségüket.

„Idén összesen harmincnégy diákkal indulunk a versenyre, kezdőkkel és haladókkal egyaránt. A csapatok versenye mellett idén a szóló és duó kategóriában is bemutatkoznak a diákok.  Számítok rá, hogy a lányok idén is ügyesen fognak helytállni, hiszen keményen dolgoztak a néhány hónap alatt." - nyilatkozta Csík Elvira a Szatmár.ro-nak.

A mazsorettcsapat tagjai tavaly is részt vettek az iskolák közötti bajnokságon, ahol kitűnően szerepeltek, hiszen kijutottak az Európa Bajnokságra. Az angliai megmérettetésen anyagi okok miatt sajnos nem tudtak részt venni. "

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: