2015-12-15 12:01:49• hírek • Szatmár.ro

Országos versenyben az Utcazene Fesztivál

Országos versenyben az Utcazene Fesztivál: a szatmáriak szavazatát kérjük!

Az idei év egyik legkiemelkedőbb rendezvénye volt a szatmári Utcazene Fesztivál: 3 nap alatt az 5 színpadon és a szatmári utcákon 30 zenekar lépett fel, egyedülálló hangulatot teremtve a városban. A színvonalas zenei programot élőszobrok, tűz-zsonglőrök színesítették, a történelmi központ pedig igazi európai stílusú, kulturált szórakozási helyszínné változott. A fesztivál mind a szatmári közönség körében, mind az országos és külföldi sajtóban nagyon kedvező visszhangot kapott, így a szervezők már idén a folytatás mellett döntöttek: 2016. július 1-3. között ismét megtöltik zenével a várost!

"2016-ra számos újdonságot tervezünk: megmarad a fesztivál fő profilja és programszerkezete, viszont emeljük a zenei verseny színvonalát, ismét különleges elrendezésben pompáznak majd a közterek és jövőre sem kérjük a városi vagy megyei költségvetésből való támogatást. Ahhoz viszont, hogy előteremtsük a jövő évi költségvetést, még idén elkezdtünk pályázni és beneveztünk az OMV-Petrom vállalat "Tara lui Andrei" országos ötletversenyébe, amelyben a közönség szavazata is nagymértékben beleszámít a végeredménybe. Ezúton is felkérjük a szatmári közönséget, hogy szavazatával támogassa az Utcazene projektet: amennyiben megnyerjük a 10.000 eurós támogatást (vagy egy részét), az összegből még színvonalasabb fesztivált tudunk rendezni Nektek!" - írja a szervezők közleménye.

A szavazás néhány percet vesz igénybe és 3 lépésből áll: 
1. regisztrálj a http://itla.taraluiandrei.ro/user/inregistrare webcímen (email, telefonszám szükséges)
2. erősítsd meg a regisztrációt emailben majd az smsben kapott kóddal 
3. lépj be az oldalra és szavazz az Utcazenére a következő linken: http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-streetmusic-festival-id-1740-cmsid-65
A verseny jelenlegi állása: 700 szavazat fölött áll az első helyezett, az Utcazene Fesztiválnak pedig 150 szavazata van és 3 nap a versenyből, péntek 18 óráig lehet szavazni.

"Kikapcsolódásként lejátszhatod az idei Utcazene rövidfilmet is: https://youtu.be/0IpTbWuNcvk Ugye hogy megér egy szavazatot? Ha tetszett az idei Utcazene és szeretnéd támogatni, itt a lehetőség. Nem pénzt, nem likeot kérünk, hanem pár percet és egy szavazatot" - írják a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: