2013-04-19 15:53:51• hírek • Póti Orsolya

Országos utógondozói találkozóra kerül sor

Április 26-28. között Országos Utógondozói Találkozóra kerül sor a Bonus Pastor Alapítvány szervezésében.

„Van értelme? - Célok és motiváció a szenvedélybetegek és családok életében" mottóval szervezi meg országos találkozóját április 26-28. között Szatmárnémetiben a Bonus Pastor Alapítvány. A háromnapos rendezvénynek a Református Gimnázium díszterme ad otthont.

A Bonus Pastor Alapítvány egy Romániában létrehozott civil szervezet az Erdélyi Református Egyházkerület gyülekezeteinek támogatásával. Az alapítvány munkatársai 1996-tól főként Kolozsvár, Marosvásárhely és Székelyudvarhely környékén tevékenykedik, de az Új Remény Egyesülettel való közreműködésnek köszönhetően már a Szatmár megyei lakosság is megismerhette tevékenységét.

A szervezet alkohol-, drog-, nikotin-, gyógyszer-, játék- és más függőségben szenvedőknek és hozzátartozóiknak nyújt terápiás segítséget. Az alapítvány tagjai gyakorlati módszerekkel szeretnének segíteni azoknak, akikről a környezetük úgy gondolja, hogy javíthatatlan szenvedélybetegek. A Bonus Pastor tevékenysége széles körű: hosszú és rövid távú terápiák, tanácsadás, lelki gondozás, felnőtt- és gyerektáborok, konferenciák, helyi támogató csoportok és közvélemény-formálás található szolgáltatásaik között.

A találkozón az érdeklődők részvételi díj ellenében vehetnek részt: a részvétel csak 30 lejbe kerül, a teljes ellátás és a részvétel pedig 80 lej. Jelentkezni Bakó Máriánál lehet a 0752-246-807-es telefonszámon, vagy a bako.marika@bonuspastor.com e-mail címen.

A rendezvény programja ide kattintva megtekinthető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: