2020-01-13 09:20:02• hírek • Közlemény

Országos teremfoci-bajnokságot szervez az RMPSZ

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége Országos Elnöksége meghirdette az Educatio-kupa 2020 országos teremfoci-bajnokságot, amelyre pedagógusokból álló csapatok nevezhetnek be.

A bajnokságot 2020. február 21–23. között tartják a szovátai Domokos Kázmér Óvoda, Gimnázium és Szakközépiskolában. A kétnapos tornán való részvételt régiónkénti, illetve megyei szintű selejtező mérkőzések előzik meg. A szervezők 16 csapatot várnak a tavalyi kupa-győztessel együtt, így székelyföldi megyékből (Hargita 4, Maros 3, Kovászna és Brassó 3 csapat) 10, Közép-Erdélyből (Kolozs, Szilágy, Beszterce-Naszód, Hunyad, Fehér) 3, valamint Partium és Bánátból (Bihar, Szatmár, Arad, Temes, Máramaros) 2 csapat vehet részt a tornán.
 

A megyei, illetve régiószintű selejtezők lebonyolítási határideje: 2020. január 26. A döntő tornára való bejelentkezés 2020. január 13. és február 16. között kizárólag online módon az RMPSZ honlapján történik. A mérkőzéseket 2x15 perces időtartammal a futsal játékszabályai szerint játsszák. Az Educatio-kupa szabályzata, valamint a tornára való bejelentkezéshez szükséges formanyomtatványok, valamint egyéb fontos információk elérhetők a Szövetség honlapján, a www.rmpsz.ro oldalról.
 

Hagyományosan a tornán kiválasztásra kerülnek „LEG”-ek, mint a legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos, gólkirály, legidősebb játékos, legfiatalabb játékos, legügyesebb hölgyjátékos, és kiosztják a Fair play-díjat is.
 

További információk Soós Leventétől a 0740-813883 telefonszámon, valamint a ocsi_soos@yahoo.com ímélcímen kaphatók.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: