2011-02-22 15:44:22• hírek • Póti Orsolya

Országos táncverseny Szatmárnémetiben

Országos hip-hop és break táncversenyrre kerül sor február 26-án a „Traian Vuia" Líceum sporttermében. A rendezvényre a közel 300 táncos érkezik az ország különböző pontjairól.

A szatmárnémeti Crazy Dancers Táncegyüttes a Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ közreműködésével harmadik alkalommal szervezi meg a Bounce 2011 hip-hop és break táncversenyt, amelyre nem csak az országból, hanem Magyarországról is érkeznek versenyzők. A rendezvénynek idén a „Traian Vuia" Líceum sportterme ad otthont.

A szervezők idén is színes programmal készülnek: 17 órai kezdettel kerül sor a hip-hop , a szóló és a csapat szakaszra; ezt követően 20 órától lépnek fel a break dance tánccsoportok tagjai. A versenyt a Díjkiosztó Gála követi, amelyen eldől, hogy melyik lesz az idei év nyertes tánccsoportja, illetve a táncosa. A gála meghívottjai: 2Shae, Mr DMC aka Kaynin9, Cserey Csaba és Diaconescu Patricia. 23 órától egy after partyra is sor kerül, amelyre szívesen várják az érdeklődőket.

A versenyre eddig 30 tánccsoport jelentkezett, és közel 300 táncos érkezik az ország városaiból, mint például Nagyváradról, Nagykárolyból, Aradról, Temesvárról, Kolozsvárról, Nagykárolyból és Bukarestből is. A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ második alkalommal támogatja a szatmári Crazy Dancers táncegyüttest, ugyanis jó érzés számukra olyan lelkes fiatalokkal dolgozni mint a Crazy Dancers tagjai - mondták el a központ munkatársai. Az idei verseny színvonalát az is emeli, hogy a zsűrit amerikai és magyarországi táncosok képezik.


A tavalyi táncverseny is látványos volt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: