2020-03-04 09:32:51• hírek • Szatmár.ro

Országos bajnokságra készül a Samuraiul SK

Összeállt a Samuraiul SK csapata, és megkezdte a felkészülést, hogy a jövő hét folyamán az Izvoranion (Ilfov megye) megrendezésre kerülő országos bajnokságon szerepeljenek.

A Samuraiul SK lázári és szatmárnémeti szekcióinak legjobbjai kadett, junior, valamint felnőtt korosztályban lépnek majd tatamira, a kumite próba egyéni- és csapatküzdelmeiben, az olimpiai szabályrendszer szerint, a román szövetség által megrendezésre kerülő bajnokságon.

Magos Róbert, a Samuraiul SK elnöke bizakodva várja a jövő heti küzdelmeket, mivel tavaly is jól szerepeltek megyénk sportolói ezen a tornán. „A tavalyi évben, ezen a bajnokságon kiváló eredményeket értek el a karatékáink, minden résztvevőnk éremmel tért haza. Remélem idén is sikerült hasonlóan jó szereplést nyújtani” – fogalmazott a sport klub elnöke, aki ezúton mondott egyúttal köszönetet Lázári község elöljáróinak, Lengyel István polgármesternek és Béres Antal alpolgármesterne, valamint a helyi tanácsnak, akik jóvoltából az elmúlt évek során folyamatos támogatást kaptak és kapnak most is a Samuraiul SK sportolói.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: