2013-10-21 11:31:32• hírek • Szatmar.ro

Országos bajnok a Sportklub U15-ös párbajtőr lány csapata

Aranyérmet szerzett vasárnap a Szatmárnémeti Sportklub párbajtőr csapata a 15 éven aluliak számára megrendezett országos bajnokságon Bukarestben. A szatmáriak egyéniben is brillíroztak, hisz további két érmet gyűjtöttek be.

A Csiszár Ferenc és Nagy Lehel által felkészített, Pfeifer Melany, Coste Teodora, Nagy Csilla és Pallai Amarillisz alkotta csapat az elődöntőben 45-29-re győzte le a Bukaresti Quatro csapatát, majd a döntőben 45-36-ra a Craiovai LPS első számú négyesét.

A kisdöntőben a Quatro 45-41 arányban maradt alul a Nagyváradi CSM ellen, az ötödik helyen a Craiovai LPS második csapata, a hatodik helyen a Bukaresti UNEFS, a hetediken a Konstancai CSS, a nyolcadikon pedig a Bukaresti Olimpia végzett.

A lányok nem csak csapatban, de egyéniben is remekeltek. Pfeifer Melany a döntőig jutott, ahol meglehetősen simán, 15-6 arányban alulmaradt Alexandra Predescuval szemben, így ezüstérmet szerzett, míg Coste Teodora nyakába egy bronzérmet akasztottak. Nagy Csilla a hatodik helyen végzett, Pallai Amarillisz és Dragusin Teodora pedig nem jutott be a legjobb nyolc közé.

A lányokon kívül a hétvégén a Sportklub egy másik versenyzője is pástra lépett: Bodó Benjámin a görögországi Florinában a kadett korosztály európai körversenyének állomásán szerepelt. A szatmári tőröző a kilenc ország 45 versenyzőjét felsorakoztató mezőnyben a 22. helyen végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: