2013-02-08 16:29:49• hírek • Szatmár.ro

Uzsorásokra csapott le a rendőrség

Pénteken reggel 7 órakor kezdődtek a házkutatások, három személyt előzetes letartóztatásba helyeztek.

Péntek reggel három helyszínen kezdődtek házkutatások Szatmárnémetiben. Mindhárom helyszínen uzsorásokat próbáltak lebuktatni a rendvédelmiek, akciójukat pedig egyelőre úgy tűnik, siker koronázta. Előzetes letartóztatásba helyeztek ugyanis három személyt: a 45 éves B. Iuliut, a 38 éves M. Alexandrut és a 34 éves L. Sándort.

A maszkos rendőrök reggel 7 óra előtt három tömbházban verték fel egy-egy lakásban a lakókat - az ajtók betörésével. A legrövidebb időt az Ostrovului sétány CD 2-es tömbházában töltötték, egy másik csapat a Neajlov sétány 9-es számú tömbházában kutakodott, a leghosszabb házkutatásra pedig a Neajlov sétány 1-es számú tömbházának egyik lakásában került sor. Itt kevéssel déli 12 óra előtt végeztek és vitték el bilincsbe verve az egyik gyanúsítottat.

A rendőrség közleménye szerint csalással, minősített lopással és uzsoráskodással vádolják a három előzetes letartóztatásba helyezett személyt.

A házkutatások során több fehér fegyvert, késeket, két csomag légfegyverbe való töltényt és 30 adag morfiumot is találtak.

A Neajlov sétány 1-es számú tömbházában töltött hosszú idő alatt a sajtónak sikerült szóba elegyednie néhány szomszéddal, akik beszéltek a házban lakó gyanúsítottról. Az emberek agresszívnak, kötekedőnek tartották a szomszédot, aki ugyan nem dolgozott sehol, de minden két hónapban új autóval látták. A gyanúsított egyébként letartóztatásakor teljesen nyugodtan viselkedett, együttműködött a rendőrséggel.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: