2012-07-07 13:20:31• hírek • Szatmar.ro

Orosz, dán és francia ellenfelei lesznek a VSK-nak

Orosz, dán és francia ellenfelei lesznek a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának az Európa Kupában - derült ki a németországi Freisingban megtartott sorsoláson.

A második számú kontinentális sorozatba harminc csapat vesz részt, őket hat darab négyes és két darab hármas csoportba sorsolták. A román pontvadászatban második helyen végző és ezzel részvételi jogot szerző VSK az A csoportba került az orosz Csevakata Vologda, a dán SISU Gentofle és a francia Basket Lattes Montpellier Agglomeration mellé.

A VSK fennállása során első alkalommal vesz részt ilyen rangos sorozatban. Az Európa Kupa küzdelmei október 25-én kezdődnek, a csoportból az első két helyezett jut majd tovább.

Megtartották a sorsolást a legrangosabb sorozatban, az Euroligában is, ahol a román bajnok Targoviste a török Fenerbahce, a Sopron, az olasz Beretta Famila, az orosz Nagyezsda Orenburg, a szlovák Good Angels Kassa valamint a francia Arras mellé kapott besorolást. A három darab hetes csoportban október 17-én kezdődik a küzdelem.

Hír még a VSK és a Targoviste háza tájékáról, hogy a távozási szándékát már korábban bejelentő Claudia Pop a Targovistében folytatja pályafutását. A térdszalag-szakadásából lábadozó játékos a bajnok hatodik nyári igazolása Elina Babkina, Ivanka Matics, Xenia Tyihonyenko, Olga Vorobjeva és Gyulafehérvárról igazolt Anca Stoenescu után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: