2013-06-20 09:27:16• hírek • Blikk.hu

Orosz Barbara hiába tagadja, elmarad az esküvője

Az idén nyáron már biztos, hogy nem megy férjhez Orosz Barbara. A színész-műsorvezető tavaly ilyenkor még tervezett álomesküvőjéről nyilatkozott boldogan, és akkor még azt is elárulta, hogy Benesch Anita készít majd számára egy meseszép menyasszonyi ruhát.

Ám az év elején valami összetörte a szerelmet, és azóta Barbara már nem mutatkozott együtt vőlegényével. Felröppentek a hírek, miszerint szakítottak, sőt a Blikk egy olyan fotósorozatot leközölt, amelyen a pár távolságtartón módon beszélgetett az utcán, s néhány perc elteltével puszival köszöntek el egymástól, akár csak ha ismerősök lennének.

Barbara még ezek után is kitartott amellett, hogy lesz esküvő, noha februárban azt azért elismerte, hogy csakugyan nem felhőtlen a kapcsolatuk. Lapunkhoz most olyan információk jutottak el, miszerint Benesch Anita divattervező el sem kezdte a menyasszonyi ruha tervezését, hiszen valóban nem lesz esküvő.

- Nemrég beszéltem Anitával, mert gyakran vásárolok nála ruhákat, és amikor szóba került Barbara, azt mondta, nem készül az álomruha - mesélte lapunknak a tervező egyik közeli ismerőse, aki azt is elárulta, hogy szerinte a pár már év eleje óta nincs együtt. Pedig Orosz Barbara tavaly év végén esküvőiruha-fotózáson is részt vett egy magazin kedvéért, és akkor még áradozva mesélte, mennyire boldog, amiért kedvese megkérte a kezét

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: