2017-07-28 07:49:30• hírek • Blikk.hu

Örömmámorban úszik: megvette álmai otthonát Csepregi Éva

Megtalálta álmai otthonát Csepregi Éva! A Neoton Família énekesnője másfél évig árulta tahitótfalui hatalmas családi házát, majd idén júniusban végre sikerült túladnia rajta.

Bár Éva közel 20 millió forintot (közel 300 ezer lej) bukott az ingatlanon, most örömmámorban úszik, hiszen a napokban végre megtalálta álmai lakását, melybe hamarosan be is költözik.

– Megdöbbentő volt számomra, hogy az első és egyetlen lakás ez volt, amit megnéztem, majd meg is vettem. Szinte keresnem sem kellett! Egy nagyon kis helyes szentendrei ingatlan, melyet a magam kedvére szeretnék majd alakítani. Egyelőre még a kulcsokat sem vettem át, majd csak pár hét múlva, de már szinte látom magam előtt, hogyan fogom berendezni – áradozott álomotthonáról Éva, aki barátnője segítségét is igénybe veszi a tökéletes berendezéshez.

– Az egyik barátnőm profi lakberendező, így vele kezdek majd bele a felújításokba. Egy­előre azonban egy széles körű átalakítás vár az ingatlanra, még az ablakok sem maradnak a helyükön – mosolygott Csepregi, aki bár fájó szívvel adott túl vidéki házán, ma már tudja, jól döntött.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: