2010-02-05 12:18:27• hírek • www.nokia.hu

Öröm ránézni és használni

A Nokia bemutatta a Nokia 6303i classic telefont, egy kifinomult és kompakt készüléket, mely a Nokia 6303 classic nyomdokaiba lép, és azt a sikeres receptet használja, amely a Nokiát világelsővé tette a mobiltelefonok piacán. A készülék remek ár-érték arányt képvisel gazdag funkció kínálatával és megközelítőleg 105 euró nettó kiskereskedelmi árával.

A Nokia 6303i classic egy megbízható társ, melynek segítségével kapcsolatban maradhatunk azokkal, akik a legfontosabbak számunkra. A 3,2 megapixeles kamerával készült fotók a nagy, 2,2 collos képernyőn kelnek életre, a Nokia Messagingen keresztül pedig elérhetők az e-mail és az azonnali üzenetküldési funkciók, melyek segítségével egyszerűen és kényelmesen tarthatjuk a kapcsolatot a barátainkkal és a családtagjainkkal.

A design kívül-belül meghatározó; a rozsdamentes fedlapok és a kompakt méretnek köszönhetően kézben tartva szilárdnak hat, az ösztönösen használható felhasználói felületen pedig minden fontos funkció könnyen elérhető. Ráadásul, függetlenül attól, hogy online megosztunk valamit, az interneten szörfölünk vagy éppen zenét hallgatunk, a kiváló akkumulátor hosszú ideig garantálja a szórakozást újabb feltöltés nélkül.


Nokia 6303i classic - öröm használni, legalábbis a Nokia szerint
Nokia 6303i classic - öröm használni, legalábbis a Nokia szerint


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: