2018-12-07 08:45:27• hírek • Közlemény

Örökségünk Őrei: Slam Poetry Luca napján a Várdomb utcai zsinagógában

A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium lelkes csapata az Örökségünk Őrei program keretében a szatmárnémeti zsinagóga épületét fogadta örökbe.

Céljuk minél szélesebb közönséggel megismertetni az “örökbefogadott” műemléket, ezért úgy döntöttek, hogy a Nest közreműködésével zsinagógába viszik a slam poetryt. A rendezvényen a jelentkezők “nyitott mikrofon”, azaz “open mic” módjára, magukhoz ragadhatják a mikrofont és szabadon mutathatják meg a tudásukat.

 

Hallottál a slam poetry stílusról? Írtál, vagy mondtál már ilyen szöveget? Nem írtál, és nem is mondtál, de szívesen kipróbálnád magad? Itt az alkalom! Szabad a színpad!

 

Ha már voltál slamen, biztos ott leszel te is a zsinagógában. Ha még nem, gyere el és válj függővé! Sőt, fogj egy tollat, írj szöveget, hozd el, állj ki, mondd el, mutasd meg, milyen jól bánsz a szavakkal! Mire vársz még? Hajrá! Lapról, telefonról, fejből, szívből – úgy add elő, ahogy jól esik.

 

A helyszín: Szatmárnémeti, Várdomb utcai zsinagóga. Időpont: 2018. december 13, péntek délután 16:30. Mi ott leszünk. És Te?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: