2011-08-02 10:35:14• hírek • MTI

Örökbefogadták a Hitler-macskát

Miután híre kélt, hogy a kutyának se kell, nagyon kapós lett a Hitler nyomán Kitlernek becézett brit menhelyi macskakölyök és már otthonra is lelt.

Angolul a kölyökmacska kit, innen a Kitler elnevezés. Az állatnak az orra tövénél - is - van egy fekete foltja, amely a náci diktátor bajuszára "hajaz". A 6 hetes "macskAdolf" amúgy lány. Az utcáról került a godmanchesteri menhelyre igencsak lesoványodva: az éhhalál szélén volt. Az intézet látogatói egyáltalán nem kapkodtak utána, inkább hagyományosabb külsejű állatokat vesznek magukhoz.

"Évente több mint ötezer állatnak találunk gazdát, de Kitlert kerülik a befogadók, pedig nagyon kedves és játékos" - idézte a brit Metro újság a menhely szóvivőjét, a hírt pedig olyan fotóval illusztrálta, amelyen a macska bal első lábát előrenyújtja náci köszönésképpen.

Mindennek eredményeként azonnal hatalmas érdeklődést keltett Kitler, a menhely pedig félezer telefonhívást és e-mailt kapott, és nemcsak Nagy-Britanniából, hanem szerte a világból. Immár van gazdája és otthona Kitlernek, továbbá új neve: Luminus - tudatta a menhely.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: