2018-12-20 06:52:06• hírek • Szatmár.ro

Örökbefogadási napot szervez a Freelife Egyesület szombaton

A szatmárnémeti Freelife Egyesület kutyamenhelye szombaton örökbefogadási napot tart az Auchan bevásárlóközpont főbejáratánál.

Minden kutyaszerető és örökbefogadni kívánó érdeklődőt szeretettel várnak a helyszínre. A standnál adható át az egyesület házikedvencei számára ételadomány is, melyre a nagy hidegben óriási szüksége van a szervezetnek a zavartalan működés érdekében. Ilyen adomány lehet a száraztáp, a konzerves kutyaeledel, pár kilogram rizs vagy száraztészta is. Biztosan nem utasítanak vissza pár régen megunt, megcsúnyult takarót és nagyobb ruhadarabokat, melyek a kutyusok házaiban még felhasználhatóak a téli mínuszokban.

 

Az egyesület a Facebook oldalukon olvasható meghívóban közli, hogy nem kis szőrös karácsonyi ajándékokat adnak örökbe. Egyáltalán nem híveik a pár hónapos gazdisodásnak, elutasítják az ilyes szándékot. A felelősségteljes állattartókat várják a standhoz. Azokat, akik vállalják a kutyával járó több évre szóló elkötelezősést. A kis kedvenccel járó minden napos feladatok ellátása nem gyermekjáték, 10+ éves kötelezettségvállalást jelent.

 

Az örökbefogadáshoz szerződéskötés szükséges. Ezt helyben, a gazdi személyi igazolványán szereplő adatai alapján állítják ki az egyesület munkatársai.

 

December 22-én szombaton délelőtt 11:00 órától este 19:00 óráig látogatható az örökbefogadó nap az Auchan főbejáratánál. Az egyesülettől a következő telefonszámokon kérhetnek információt: 0745 521 042 vagy 0744 552 724.

 

A Freelife Egyesület szeretettel várja Önt is az eseményre! Fogadjon örökbe - egy életre való barátságra tehet szert!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: