2018-02-01 11:12:19• hírek • Agerpres

Őrizetbe vették azt a három konstancai nőt, akik megvertek egy tanulót

Őrizetbe vették azt a három asszonyt, akik kiskorú tanulót vertek meg a konstancai Dan Barbilian iskola folyosóján. A három, 29 és 37 év közötti nő ellen bántalmazás és közrendháborítás miatt indítottak eljárást - közölte csütörtökön a Konstanca megyei rendőr-főkapitányság. 

A nyomozóhatóságok szerint az iskola igazgatója riasztotta a rendőrséget január 30-án, mert három nő bántalmazott az iskola területén egy 13 éves, ötödik osztályos tanulót. A gyanúsítottakat akkor 24 órára őrizetbe vették. 

Az iskola igazgatója, Doina David szerdán azt nyilatkozta, hogy a tanuló viselkedési és beilleszkedési problémákkal küzd, több alkalommal bántotta osztálytársait. "Nemrégiben három osztálytársát bántalmazta, akik otthon elmesélték, hogy mi történt, az anyukák pedig eljöttek az iskolába, hogy jelentsék az esetet. Panaszt nyújtottak be, és anélkül, hogy választ várjanak, bementek az iskolába szünet közben. Amint meglátták a diákot, nekiestek és megverték. A támadást egy tornatanár szakította félbe. Mi értesítettük a rendőrséget, a bűnösök pedig felelni fognak tetteikért" - nyilatkozta Doina David. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: