2019-11-25 18:29:37• hírek • Bede Emőke

Őrizetbe vették a részeg ámokfutót

Amint arról vasárnap beszámoltunk, egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, ahogyan az előtte haladó furgon vezetője teljesen kiszámíthatatlan módon, több autós életét is veszélyeztetve tartott Szatmárnémeti felé.

A DriversSM Facebook-oldal által közétett felvételen tisztán látszik, hogy az Erdőd irányából Szatmárnémeti felé tartó, angol rendszámú furgonnal közlekedő sofőr folyamatosan szlalomozik a menetirányok két sávja között, többször is kockára téve a szemből érkező autósok életét. A képsorokat rögzítő autós, illetve a szemb-*ől érkező kocsik is többször is rávillantottak a férfira, ezzel figyelmeztetve a már-már kamikaze módjára száguldó sofőrt, ki szemmel láthatóan semmit sem fog fel az egészből. A feszültség pedig csak tovább fokozódott, amikor a furgon vezetője immár a város területén művelte ugyanezt, ahol értelemszerűen nagyobb az autós forgalom, illetve a Hegyi úton egy gyalogos is bármikor elébe léphetett volna - írtuk vasárnap.


Hétfőn a rendőrség arról számolt be hivatalos tájékoztatásában, hogy 21 óra 39 perckor riasztást kaptak a 112-es segélyhívón, mely szerint egy gépjármű kaotikus módon közlekedik a közúton, Erdőd és Szatmárnémeti között. A furgont a közlekedési rendőrség embereinek a Hegyi úton sikerült félreállítani, ám a 34 éves, újnémeti sofőr visszautasította az alkoholszonda megfújását, melynek okán az egyenruhások a helyi kórházba szállították vérvizsgálatra.


Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak, melynek során 24 órára őrizetbe vették, kedd folyamán pedig kérelmezni fogják az előzetes letartóztatását is. Sajtóértesülések szerint I. Paul korábban közlekedési rendőrként dolgozott, viszont többször is összetűzésbe került a törvénnyel, jelenleg is több eljárás folyik ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: