2018-01-15 08:52:55• hírek • Bede Emőke

Őrizetbe vették a Kolozsváron halálos balesetet okozó sofőrt

Fotó: ochiulclujean.ro
Fotó: ochiulclujean.ro

Mint arról a pénteki nap folyamán beszámoltunk, halálos áldozatot követelő közlekedési baleset történt Kolozsváron. A Szatmár megyei autó utasa azonnal szörnyethalt, a sofőr pedig kisebb karcolásokkal megúszta az ütközést.

A sofőrt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye pozitív lett, leheletében 0,49 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a készülék. A 34 éves férfit egy kivizsgálás erejéig kórházba szállították, azonban ezt követően 24 órás őrizetbe vették. A rendőrség közleménye szerint kezdeményezni fogják előzetes letartóztatását.
 

Az anyósülésen utazó 37 éves utasnak esélye sem volt a túlélésre, az autó jobb oldala ugyanis a felismerhetetlenségig összezúzódott, a jármű szinte kettészakadt. Hogy mekkora sebességgel haladhatott az autó a baleset pillanatában, arról sokat elárul a tény, hogy a motor 10 méternyi távolságra repült el a roncstól, az autó leszakadt fele pedig egy villanyoszlopra csavarodott fel.
 

Az internetes hozzászólások szerint nem ritka, hogy a kolozsvári Campul Painii utcában gyorsulási versenyeket szerveznek, hiszen a terület ipari jellegénél fogva éjszaka nincs élénk forgalom. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: