2013-12-13 09:18:41• hírek • Blikk.hu

Óriási szerencséje volt Keresztes Ildikónak

Drámai pillanatokat élt át Keresztes Ildikó és az X-Faktor-stábja hétfőn az extra produkció próbáján. A stúdióban megfagyott a levegő, többen pánikszerűen ugrottak Keresztes felé, akinek azonban meg sem kottyant az esés.

Az egykori mentor Adj valamit című új dalával lép fel a döntőben a hétvégén, amelyet egy nagyon látványos, cirkuszi elemekkel tarkított - a Recirquel Társulattal közös - produkcióval kíván bemutatni a közönségnek. Mivel Ildikó tornászként kezdte a pályafutását, a dalt pár artistamozdulattal szeretné előadni. A hét eleji próbán a gyakorlás közben azonban nem úgy történt minden, ahogy tervezték.

- A terv szerint Ildikót egy artista a jobb kezénél fogva húzza fel, és úgy öt-hat méter magasan pár mutatvánnyal idézik meg az énekesnő tornász múltját. Ildikó azonban nem kente be magát magnéziaporral, ami csökkenti a kéz csúszósságát, így nem sokkal aztán, hogy felhúzták, egyszerűen lezuhant. Döbbenetes volt, egy pillanatra pánik költözött a tekintetekbe - mesélte egy informátor, aki végignézte a drámai pillanatokat.

- Szerintem azért nem történt baj, mert Ildikó korábbi sportolóként tisztában volt vele, hogy kell esni. Egy olyan ember, aki sosem csinált ilyet, nem úszta volna meg sérülés nélkül - tette hozzá a szemtanú, aki szerint pillanatokra megfagyott a levegő a stúdióban.

Keresztes Ildikó mindig is jól kezelte a drámai helyzeteket, ráadásul saját bevallása szerint nagyon szeret vagány lenni, így utólag már könnyeden mesélt a veszélyes helyzetről.

- Nagyon reggel volt még, és egyszerűen elfelejtettem bekenni a kezem a porral. Amint elkezdtek felhúzni, éreztem, csúszok, de csak annyi időm volt, hogy kiszóljak: le fogok esni.

Olvassa tovább a Blikk.hu oldalán!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: