2020-05-07 07:51:35• hírek • Blikk.hu

Óriási örömhír: Radics Gigi babát vár!

Szülői örömök elé néz a 23 éves Radics Gigi, és párja, a szobrász Mikus Áron.

Örömteli gólyahír érkezett: gyermeket vár Radics Gigi! A gyönyörű énekesnő ugyan párját, Mikus Áron szobrászt is csak nem rég mutatta be a nyilvánosságnak,most kiderült: az egy éve fülig szerelmes fiatalok hamarosan szülői örömök elé néznek. Erről a Story magazinnak mesélt a Megasztár egykori győztese, aki amerikai útja során jött rá, várandós, miután nagyon fáradékony lett, és étvágya is elment.
 

" Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója" - kezdte Gigi a visszaemlékezést, aki vett is egy gyorstesztet még hazaútja előtt.
 

"Leírhatatlan érzés töltött el, amikor láttam, hogy pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondtam el Áronnak, hogy kisbabánk lesz."
 

"Ahogy én, úgy ő is egy különös, örömteli sokkot kapott, tudva, hogy a gyerek óriási felelősség. Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, hogy ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást. Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba" - árulta el az énekesnő, akinek kedvese már most mondogatja, milyen jó lenne, ha kistestvére is lenne majd a növekvő babának.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: