2018-11-05 13:17:59• hírek • Szatmár.ro

Óriási munkaerőhiány a kórházban: 49 emberre van szüksége a megyei intézménynek

A Szatmár Megyei Tanács 49 szabad asszisztensi munkahely versenyvizsgára bocsátását engedélyezte. Ezt abból az 52 helyből, melyet a megyei kórház vezetősége kérelmezett.

A hivatalos közlönyben 2017.06.28-án megjelent 153/2017-es törvény értelmében a közszférában dolgozó orvosi asszisztensek fizetése bruttó 3610 lejtől 5649 lejig terjedhet. Ehhez adódnak hozzá a különboző pótlékok a kórházi osztálytól és a beosztástól, a képzettségtől és a régiségtől függően.

 

A Szatmár Megyei Kórház menedzsere, Adrian Marc elmondta, hogy nagyon örülnek ennek a sok helynek, mivel nagy szükségük volt rá. Ezért igényeltek 52 megpályázható állást, melyből 49-et meg is kaptak. Igyekeznek a versenyvizsgát a lehető legkorrektebb módon megtartani, ehhez valószínüleg termet kell béreljenek majd, mert az egészségügyi intézménynek ilyen sok férőhelyes terme nincs.

 

Az assisztensi helyeket a hétfői napon hirdették meg. November 16-ig várják a jelentkezést a megfelelően összeállított iratcsomag benyújtásával. A versenyvizsgákra noveber 27. és december 3. között kerül sor.

 

A szabad helyek kiírása, az iratcsomagban elvárt dokumentumok listája és a felvételi követelmények a következő linken, a Szatmár.ro Facebook csoportjában érhetőek el: SZABAD orvosi asszisztensi helyek kiírása

 

Az állásokkal és a versenyvizsgákkal kapcsolatos információk is a fenti hivatkozásra kattintva tekinthetőek meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: